dimecres, 2 de febrer del 2011

20 d'Abril: Barça - Madrid

Quan de temps sense escriure!!! Crec que ja ni recordo com es fa això!!! Però bé, ho intentarem!!!

Fa una estoneta ha acabat un mes de gener i inicis de febrer marcat directament per la Copa. Un títol que no interessa a la majoria de la gent (ni als equips, ni a l'afició ni a la tv), però que aquest any ens aporta una apassionant final com és un Barça Madrid.

Si evidentment cap dels 2 equips voldrà la final en el seu camp, l'opció més clara és València, estadi ja antic, que ens porta bons records de les 2/3 últimes finals de Copa que hem juga allà perquè s'han guanyat. Problema: si Barça i Athletic Club de Bilbao ja van tenir problemes fa 2 anys per les entrades, el sidral de les aficions de Barça i Madrid serà important. Si us plau: fem-ho com a Anglaterra. Ciutat fixa amb el màxim de gent possible. Sempre. Sense tenir en compte els equips que juguen.

Pel que fa al futbol, actualment, el Barça segurament a mig gas n'hi fotria 5 al Madrid. Les explicacions no calen: d'aquí a 2 mesos ja veurem com estaran els 2 equips.

Si tinc clara un parell de coses: primera, el cor ens explotarà si, a més del partit de Copa i 4 dies abans el partit de Lliga, hi ha una possible eliminatòria de quarts Barça - Madrid. Segon: no perdre cap dels dos partits. Però si d'entrada ens diuen que només en podem guanyar un ho tinc claríssim: guanyar a la Lliga. Si, un títol és un títol. Però prefereixo la lliga. Perdre contra el Madrid serà un pal, però ells els hi sabrà a poc, tot i que la defensaran com un gran títol.

Pensem'hi. Tenim 2 mesos per endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada