diumenge, 10 d’octubre del 2010

Resum del Cap de Setmana

Aquest cap de setmana, sense futbol de Primera, clarament ha destacat pel món del motor.

Això d'aixecar-se a les 8 a veure motos i F1 és dur, però més quan has anat a dormir a les 2 i no has pogut dormir bé. Però com a mínim ha valgut la pena. Un carrera de F-1 com una més, sense gaire per destacar. Quedaran 3 curses i tot encara estarà per decidir.

Però la raó d'avui era per veure en directe com Toni Elías guanyava el Mundial de Motos de Moto2, i en menys mesura, com Lorenzo era el 2n pilot espanyol que guanyava el Mundial de motos en la categoria de MotoGP (ja es nota que aquest segon, tot i que la rellevància és major, no li tinc molta simpatia, per no dir que cap).
De Elías sempre és un pilot que he estat molt crític amb ell, on sempre deia que tenia problemes al llarg de la temporada i quan arribaven les hores de les renovacions i de buscar equip, llavors apareixia pel davant en les curses. Mai li he negat nivell perquè havia estat en les categories petites al davant lluitant pel final, però si més no resultava curiosa la situació. La decisió de baixar a Moto2 debia ser molt dura veient que pilots amb molta menys talla que ell tenien un lloc a la categoria reina, però això només ha fet que reforçar la visió que ell té nivell suficient per estar a MotoGP, i callar moltíssimes boques.

I ara només queda per decidir-se el 125cc, amb l'esperança que tinc que se l'endugui Marc Márquez perquè bàsicament ha demostrat ser el millor, perquè no s'ho té gens cregut i també bàsicament perquè és de casa. Ahir va fer la desena pole de temporada (cosa que no s'havia fet mai en una temporada), però al llarg de totes les carreres ha estat per mi el millor. De fet, els errors que ha patit al llarg de la temporada han estat errors aliens (embestida a Aragó, caiguda del tub d'escapament a Xerez), cosa que demostra el nivell que té només amb 17 o ja 18 anys.

I també toca felicitar Marc Coma, guanyador del Rally dels Faraons (declarat el Mundial) amb l'excepció del Dakar.

Per la resta de l'actualitat esportiva, 2 de 3 a l'ACB (dificil que l'Assignia Manresa pogués carregar-se el Madrid a la Caja Mágica).

I per acabar, fa res ha acabat la jornada a 2a divisió amb el Barça Tenerife. El partit ha acabat 3-1. El Barça amb 5 baixes importants com Muniesa, Miño, Dos Santos, Thiago i Fontàs. Són molt bons, sobretot Nolito. Si el Barça B fan bon paper i s'assegura aviat continuar a 2 l'any vinent, no descarto que estigui aviat amb el 1r equip. De Dos Santos i Thiago ja no dic res perquè ja coneix quina qualitat tenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada