divendres, 8 d’octubre del 2010

Una bona experiència: BARÇA - LAKERS en 3D

Ahir a la nit va succeir un fet bastant important al Palau Sant Jordi. El campìó de l'Eurolliga i el campió de l'NBA jugaven un partit "amistós", i que havia estat qualificat per tots com la Intercontinental del bàsquet. El terme "amistós" es va veure des dels 20 segons que no en tindria res, ja que el penjat de Ron Artest ja va fer de les seves i després els 9 dels Lakers també va repartir força estopa durant els primers 12 minuts.

Òbviament, amb 2 àrbitres NBA i un FIBA, les normes tot i ser mixtes, eren extranyes de veure provocant que fins i tot els àrbitres en molts moments no sabien que pitar o com havien d'actuar. Ex: el barça se'n va als 4 minuts de 3r quart amb 5 faltes personals, de les quals el 80% no ho eren i a l'altra banda, el mateix tipus no es pitaven. Obvi que el públic veies el "tongo"

D'altra banda, va ser un espectacle, on el Barça va fer un molt bon partit, llàstima de les estadístiques de 3 que va ser molt fluixa, més encara la dels Lakers, que si no recordo malament, es queda sense anotar de 3 en TOT el partit. I destacaria sobretot una jugada del Barça, on participen tots de forma espectacular i l'acaba Vázquez amb una esmaixada: d'això als americans se'ls hi hauria d'ensenyar una mica i es diu JOC en EQUIP.


Tot això, envoltat per unes 100 persones aproximadament en un cinema de Barcelona, veient el partit en 3D, en un sensació nova de veure partits. No vam tenir el so d'ambient fins al minut 16 de partit (el so venia de Madrid, certament estúpid que el so faci Barcelona - Madrid- Barcelona, hi van haver alguns talls i no ens van activar l'aire, cosa que va provocar que arribés a casa mig deshidratat.

Per cert, ja per anar acabant, ahir Phil Jackson deia que el Barça no podria ser competitiu en l'NBA. Possiblement per entrar en els Play-offs no, però per fer-hi un bon paper segur que si. Ell hauríem de veure si tindria futur en el món FIBA com a entrenador (i més igual que sigui l'entrenador amb més anells de l'NBA) ja que el tio necessita 5 ajudants per discutir els sistemes, 5 minuts per discutir amb ells, mentre els jugadors esperen, donar les ordres necessàries i finalment no juguin amb cap sistema definit perquè els bases no marquen cap jugada a l'inici d'ella, quan a Europa amb un minut l'entrenador pensa, decideix i transmet les ordres.

Hi ha ganes per això d'NBA, però també hi ha ganes de grans partits a Europa.

2 comentaris:

  1. Per veure la imatge animada, necessiteu entrar al bloc a través de l'Explorer (coses d'Internet)

    ResponElimina
  2. Osti jo vaig veure el partit des d'un bar aquí i els putus yankis no sho creien jajajaja...
    Barcelona? No tenien ni idea que el FCB tenia un equip de bàsquet i mira... li va fer menjar la pols als Lakers, Boníssim!!!!!
    Records

    ResponElimina